2010. december 23., csütörtök

Miért fáradt mindenki?

Azt már jó ideje észrevettem, hogy a karácsonyi hangulat egyre inkább kihal az emberekből. Azt viszont nem értem, hogy miért olyan fáradt mindenki. Napok óta szinte mindenki késve érkezik a munkahelyünkre - persze én is - mindenki panaszkodik, hogy minden energiája elfogyott. És érzem, hogy nem a szokásos évvégi fáradtság. Mindenkin van egy fura nyomás... De nem tudom mi lehet ez. Olyan, mintha egy fura, nagy változásra vagy valami szoktalan, teljes átalakulásra készülnénk.
Nem olyan fáradtság, mint amikor valami/valaki rám telepedik és leszívja az engergiáimat.Igaz az előbb az asztalon álló tolltaróm magától mocorgott. Nem tudom mit akarhat... lehet, hogy csak kényelmetlen volt neki a hely a telefon és a hangfal között :)
No de viccet félretéve.
Itt a karácsony, ilyenkor talán mindenki fogékonyabb a jó dolgokra, mindenki könnyebben elfogadja, hogy vannak angyalok - még ha nem is úgy néznek ki, ahogy a fán lógó kis figura. Többnyire láthatatlanok, vagy csak fénycsóvaként észleljük őket, azért meg-meg jelennek. Vigyáznak ránk. Barátnőm panaszkodik, hogy az angyalok nem figyelnek rá, túl elfoglaltak vagy csak nem szeretik őt.
Sajnos nem hiszi el nekem, hogy az angyalok nem hibáznak, nem felejtenek el senkit. Mi nem figyelünk arra amit mondanak, vagy mi nem kérünk segítséget. Márpedig a szabad akaratot meghagyják nekünk, így kérés nélkül nem intézkednek. Hiába szeretnének nagyon segíteni.
Bízom benne, hogy segítenek túllenni a nagy fáradtságon és mindenki úgy élheti meg az ünnepet, ahogy azt kell...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése