2010. november 3., szerda

Jövés menés az átjáróházamban

Hát, voltak megdöbbentő élményeim az elmúlt hetekben. Nem tudom minek köszönhető, hogy néha erősebben érzem a körülöttem zajló "láthatatlan életet", máskor pedig szinte alig tapasztalok valamit.
Az egyik ilyen meglepő élményem volt a tüdőszűrőnél az öltözőben. Nem szoktam félni, de éreztem, hogy van ott egy szellem, úgy éreztem nő lehetett, és nagyon rossz energiái voltak. Alig vártam, hogy végre hívjon az orvos. Óráknak tűnt az a pár perc. Úgy éreztem, ha nem jön valaki nagyon gyorsan, rám ugrik és megfojt. Persze nem tette, de akkor még magamnak is nehezen magyaráztam meg.
A másik szintén meglepő dolog volt, amikor egy éjszaka a beteg páromnak plusz takarót húztam fel, míg ő a szomszéd szobában feküdt. Hallottam, hogy végig megy a folyosón, gondoltam, biztos a konyhában. Talán a szemem sarkából egy árnyékot is láttam. Csak akkor lepődtem meg, amikor a szobába visszatérve azt vettem észre, hogy az ágyában alszik. Ki sem tette a lábát az ágyból. 
Fura volt szembesülni vele, hogy valaki úgy jár-kel a lakásban, mint mi. De el kell fogadni. Kérem, hogy menjen el, kérek védelmet és aztán sokkal nagyobb a nyugalom.

A megérzéseim is tombolnak. Nem tudom mi van velem. Szinte bármit megmondok előre, érzem mi fog történni és sajnos a gyomrom is jelzi, ha probléma közeleg. 
Filmeket keresgéltünk, és kiszúrtam egy horrorfilmet, nem tudtam mi vonz benne, mert nem szeretem az ilyen filmeket (elég sok félelmetes dolog történik velem a saját életemben is :)) mégis úgy érzetem meg kell néznem. No persze a főszereplő neve megegyezett az enyémmel. Fura érzés volt... kicsit úgy éreztem, mintha a tükörből kilépő szellemek engem kergetnének. Különösebben nem tetszett a film, valószínűleg csak a névazonosság miatt szúrtam ki - igaz, így is meglepő volt.

Pénteken ellátogatok a látómhoz. Nagyon kíváncsi vagyok, most miért küldenek hozzá, de érzem, hogy mennem kell, folyamatosan ez zakatolt a fejemben, amíg be nem jelentkeztem. Még két nap és kiderül.

1 megjegyzés:

  1. Kedves indigó lány!

    Köszönöm, hogy megosztod velünk tapasztalataidat. Nekem sokat segítenek a bejegyzéseid. Sokkal hitelesebbnek érezlek, mint sok "szakértő" írásait vagy honlapját. Neked köszönhetően jobban hiszek. Remélem még sok pozitív történetet osztasz meg velünk. :) Köszönöm!

    VálaszTörlés