2011. május 10., kedd

Angyalok angyalok

A világ egyik legjobb dolga, hogy angyalok vigyáznak ránk. Néha annyira erősen érzem a közelségét, hogy szinte könnybe lábad a szemem. Érzem ahogy a jobb vállam mellett áll, érzem ahogy néha szinte megfogja a vállam, hogy segítsen a helyes irányba menni. A tudat, hogy valaki úgy fogad el, ahogy vagyok, mindig azon van, hogy segítsen elképesztően jó. Időnként szinte cinkosan rám mosolyog vagy jeleket küld.
Az elmúlt körülbelül egy évben nagyon ritkán használtam az angyalkártyám és az állandó fáradtság miatt a jeleikre sem figyeltem. De mostanában egyre többször veszem elő a kártyát és próbálok meditálni. Aki nem csinálja, nem is gondolná, hogy mennyit tud segíteni, már én is szinte elfelejtettem.
A meditálás is nagyon sokat segít, hogy meghallgathassuk az üzeneteinket. Mint amikor a telefon üzenetrögzítőjét hallgatjuk meg. Megnyomjuk magunkon a kikapcsoló gombot és hallgatjuk az üzeneteket.
Sokan az életük utolsó napjaiban arról számolnak be, hogy rég nem látott, halott rokonok arcát látják a falakon. Már nem is kérdéses nekik, hogy értük jöttek, várják őket, hogy esetleg segítsenek átkelni. Az utolsó napokban könnyebben ellazulnak már, ahogy kezd átlépni a lélek egy másik dimenzióba, fogékonyabbak arra, hogy meghallják az üzeneteiket. Szerencsére nem kell haldokolni ehhez. Csak egy kicsit segíteni magunknak, hogy jobban halljunk... tényleg nagyon megkönnyíti az életet. Hiszen az angyalaink jobban tudják mi a jó nekünk mint mi, hiszen a múltunkat és a jövőnket is ismerik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése