2011. január 3., hétfő

Szellemes wellness

Úgy döntöttünk, a két ünnep közöttelutazunk, kikapcsolódunk és mindezt nagyon szép környezetben, lehetőleg úgy, hogy semmit ne kelljen csinálni, kiszolgáljanak minket. Erre tökéletes megoldás volt egy Budapest közelében lévő wellness kúria. Nagyon jól éreztük magunkat, sokat pihentünk. Egyedül az éjszakák voltak rázósak.
Az elmúlt néhány évben megszoktam, hogy éjszaka, vagy akár napközben érzek lelkeket, tudom, hogy segítséget szeretnének és kezelem valahogy az egészet. Itt azonban olyat tapasztaltam, amit már rég nem. Folyamatosan éreztem, hogy van valaki a szobában. Éreztem, hogy az ágyamnál áll, és annyira féltem, hogy elaludni sem meretem. A páromat nem ébreszthettem fel állandóan, hogy "vigyázzon rám", viszont teljesen lebénultam a félelemtől. Annyira, hogy nem mertem az éjjeli szekrényen lévő telefonhoz nyúlni, hogy megnézzem hány óra van, az éjjeli szekrényen núl lévő villanykapcsolóra pedig gondolni sem mertem, olyan messzire nem mertem kihajolni. Így órákon át csak feküdtem, keresztbe rakott kézzel és az őrangyalomhoz imádkoztam.
Most először láttam, becsukott szemmel egy arcot is. Vagy legalábbis valami arra emlékeztetőt. Nagyon félelmetes volt. Próbáltam erősíteni magamban, hogy nem tud bántani, mégis borzasztó érzés volt.
Utolsó este pedig már a szobában voltunk, amikor elment a villany, abban a szárnyban minden szobában. Először még nem is ijedtem meg, csak akkor lett urrá rajtam a félelem, amikor a párom a világító telefont az álla alá tette, így alulról világította meg az arcát. Tudtam, hogy nem ketten vagyunk és annyira féltem, mint még soha. Ő persze nem értette, mi a bajom, hiszen máskor nem szoktam félni.
A folyosóra menekültem a fénybe, ahol megnyugodtam és kértem segítséget, valamint próbáltam elküldeni azt a valakit aki még a szobában volt.
Ennek ellenére szerencsére pihenten tértem vissza, és azóta újra jól alszom. Máig nem értem, miért féltem annyira. Remélem többször nem kell átélnem és ha mégis ilyet érzek, sikerül legyőzni a félelmem. Mert ugye nem igazán tud bántani, csak segítséget szeretne, amit én még egyelőre nem biztos, hogy meg tudok adni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése