2009. november 20., péntek

Látomás2

Az isteni gondviselés segít, hogy ne érezzem úgy, hogy megbolondultam. A tegnap leírthoz hasonló látomásom volt már korábban. Talán egy hónapja jött be egy idősebb, özvegy férfi, hogy társkereső hirdetést adjon fel. Ahogy a kolléganőmmel beszélgetett láttam magam előtt egy tömegben, ahogy egy hölggyel beszélget. Láttam rajtuk, hogy boldogok. Megnyugodtam, hogy megtalálja a párját - amikor elmeséltem a látomást a kolléganőmnek, még nevettünk is, hogy nem szabadott volna engedni, hogy feladja a hirdetést, micsoda lehúzás ez :) Akkor azt kívántam, bárcsak követhetném, hogy mi lesz a bácsival. Jó lenne, tudni, hogy megtalálja-e a párját és hogy olyan körülmények között, ahogy azt én "láttam".
No, a novemberben megjelent újságból valami miatt kimaradt a hirdetése, ezért fel kellett hívnunk, hogy elnézést kérjünk. A bácsi boldogan újságolta, hogy semmi gond, mert egy nagy társkereső rendezvényen (ahol nagy volt a tömeg) megtalálta a párját és nagyon boldogok!
Én is boldog vagyok, örülök, hogy megtalálta a párját és hogy amit láttam az nem csak a fantáziám szüleménye.
Női megérzés? vagy több? Nem tudom, de a lényeg, hogy nagyon jó érzés és remélem, hogy még sok ilyenben lesz részem. Az pedig maga lenne a tökély, ha ezzel segíteni is tudnék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése