2009. november 24., kedd

2012 - az ötödik dimenzió

Bár nagyon nem akartam, mégis úgy alakult, hogy megnéztem a 2012 című hollywoodi katasztrófa filmet. Bár az elején elhangzott a maja naptár, biztos vagyok benne, hogy a forgatókönyvírók vagy nem olvastak róla soha, vagy nem akartak egy ezoterikus/túlvilági dolgokról szóló filmet készíteni, hanem sokkal inkább egy hatásvadász kasszasikerre gyúrtak. A látványt tényleg nagyon szépen kidolgozták, és ha nem 2012-ről szólt volna, hanem egy "egyszerű világvége film" lett volna, azt mondom rendben is van. De mivel 2012 a jóslatok szerint másról fog szólni, próbáltam elvonatkoztatni végig, míg a megsemmisülő épületeket, földrészeket láttam.
Amennyire az olvasmányaimból tudom, nagyon sok fájdalom, katasztrófa és egyéb rettenet várható még a következő három évben, de aztán a Föld megújul, egy csodálatos újjászületésről van szó, amely után az emberek békében élnek, megszűnnek a nagyon rossz dolgok. Könnyebbnek érezzük magunkat, tudjuk használni az olyan képességeineket, amelyeket eddig nem, vagy nem tökéletesen. Szabó Judit meditációs úton kapja az üzeneteket a következő dimenzióról és az "új" Földről." :

„A médiumi úton érkezett üzenetek szerint a Föld és minden lakója egy erőteljes átalakulási folyamaton megy keresztül: lehetőséget kap egy erőteljes, intenzív spirituális fejlődésre. Az átalakulás célja, hogy a bolygó és lakói a poláris tudatú, sűrű anyagi létből felemelkedjenek a viszonylag egységesebb tudatú, félanyagi létbe. Ilyen hatalmas, az egész Földet érintő változás igen ritkán adatik meg mind a Föld, mind az emberiség életében. Ráadásul mindez rendkívül rövid idő alatt megy végbe: kevesebb, mint egy emberi generáció alatt. Ez pedig igen intenzív átalakulást követel meg minden egyedtől, aki itt van a Földön, és csatlakozni akar a felemelkedés folyamatához. Az átalakulás a tudatot tágítja, miközben a lélekből eltávolít minden olyat, ami lehúzhatná az alacsonyabb létsíkokra.
Akinek sikerül megtennie ezt a nagy lépést, annak lezárul egy nagy szakasz az inkarnációs ciklusában. Új lappal indultok egy magasabb szintről. Azon a síkon is van születés és eltávozás, csak nem olyan nehéz, mint ahogy ti ismeritek. Ugyanúgy vannak érési folyamatok, ciklusok, hullámzások, csak lágyabban, örömtelibben.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése