2012. április 26., csütörtök

Megoldáskeresés

Mostanában mindig fáj valamim, az egészségem egy éve folyamatosan romlik. Nem bírok rájönni, hogy mi okozza, néha olyan mintha valamire figyelmeztetni szeretnének, például, hogy pihenjek, vagy váltsak, vagy hasonló. A másik lehetőség, hogy összeszedtem valamit ami szépen kezd ízekre szedni és lebontani. Miközben rendszeres az orrvérzésem, a babaprojekt miatt folyamatosan injekciókat kapok, így a hasam is fáj - lassan 1,5 hónapja folyamatosan. A bőröm mintha nem az enyém lenne, aztán úgy érzem szépen kezd kialakulni egy ínhüvelygyulladás szerű valami is. Mindezt azzal tetézem, hogy két hete megfázással küzdök és egy hét alatt két égési sérülést sikerült összeszednem.
Keresztes Ildikó pont a démonról énekel, aki benne van. Talán nekem is egy szigorú tisztítást kellene tartanom, nem csak fizikálisan, hanem lelkileg is. Mielőtt tönkre tesz ez a valami...

3 megjegyzés:

  1. Szia! Remélem nem azért van ilyen nagy csönd az utolsó bejegyzésed óta, mert az a valami komoly volt!
    Annyiszor megfogalmaztam magamban mit fogok írni, hogy egy hatalmas kusza gondolathalmazzá változott. Elsősorban szeretném megköszönni Jon-nak, hogy írásra buzdított téged. Köszönöm, hogy őszintén leírtad mindezt, és köszönöm az én angyalomnak, hogy ide terelgetett. Mert ugye véletlenek nem léteznek :) Teljesen más indíttatásból írtam be a Google-be, hogy párhuzamos dimenziók, aztán kidobta a blogodat. Csodálatos érzés volt elolvasni. Olyan sok mindent adott! Nem értem, miért kellett úgy nevelni annak idején, hogy teljesen elfelejtsem az ilyen jellegű tapasztalatokat. Most először láttam a tükörben annak a kislánynak a csillogó szemét, aki valaha voltam. Eddig mindig egy idegen szempár nézett vissza rám. Mindent mondtak már rám, hittem is, nem is, de megváltoztam, és már nem tudtak mást kitalálni, olyanokkal dobálóztak, hogy mániás depresszió... és most minden megvilágosodott előttem. Minden látomás, minden megérzés, minden sejtés, és hit igaz volt. Soha nem is volt egy pillanatra sem más. Én a blogodtól kaptam vissza önmagamat. És nem akarok itt megállni. Többet akarok tudni. Köszönöm a segítséget neked is, és az angyaloknak is :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy írtál! Valóban régen írtam, de szerencsére semmi baj nincsen! Immár 20 hetes terhes vagyok és valahogy egyre inkább arra terelődtek a gondolataim :) Minden rendben a picivel és velem is. De majd összeszedem a gondolataim, és ha már nem dolgozom akkor főleg lesz időm írni. Beszámolni arról is, hogy ez a kis rosszcsont miket művel már most :)

    VálaszTörlés