2011. február 20., vasárnap

Segítő gyertya

Érdekes dolog, hogy egy gyertya, ha a megfelelő energiákkal van ellátva milyen nagy segítséget tud nyújtani. Korábban heteken keresztül égettem az úgynevezett Ideális társ bevonzó gyertyát. Alig két évvel ezelőtt égett el. Meditáltam mellette, imádkoztam, kértem, hogy segítőim segítsenek, hogy megtaláljam a párom. Két héttel azután, hogy elégett találkoztam újra a régi nagy szerelemmel, akivel azóta is együtt vagyunk. Azóta ajánlom akinek csak lehet, és többnyire segít is.
Ezt követően egy nehezebb időszak után, amikor többször veszekedtünk vettem egy tértisztító gyertyát is, ami egy kicsit nyugodtabbá változtatta a kapcsolatunk - igaz azért a hatás ebben az esetben nem tökéletes :)
Utoljára pedig a nálunk tanyázó szellem miatt vettem egy gyertyát, ami az itt ragadt lelkeket segít tovább menni. Az előző bejegyzésben írtam arról, hogy minden leesik, minden mozog. Ezért is vettem meg ezt a gyertyát. A másik lehetőség a szenteltvíz lett volna, de a gyertya szállítása egyszerűbb.
Alig néhány este alatt égettük el, és azóta már nem érzem a nappali sarkában ácsorgó lelket és szerencsére semmi nem mozog indokolatlanul.
Jók ezek a segítő eszközök, megkönnyítik azt, amiről úgy gondoljuk nem vagy csak nehezen megoldhatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése