2012. november 18., vasárnap

Védőburok

Szoktatok védőburkot vonni magatok, vagy a szeretteitek köré? Nagyon jó dolog. Én például minden utazás előtt elképzelem, hogy egy narancssárga, pillangómintás burkot vonok az autó köré amiben ülünk és eközben azt kérem az őrangyaloktól, hogy vigyázzanak ránk. De ha éjszaka valakivel kapcsolatban rosszat álmodom, akkor is elképzelem, hogy burok van körülötte, ami megvédi minden rossztól. Nagyon megnyugtató tud lenni. Persze a burkot mindenki úgy képzeli, ahogy szeretné. Lehet más színű, más mintával vagy akár minta nélkül. 
Nálam a pillangó visszatérő motívum. Ha földelést végzek, akkor is a gerincem folytatásaként a föld középpontja felé lenyúló "kötél" köré is pillangókat képzelek. Ez például egy nagyon jó módszer, ha a testünkből betegségeket, feszültséget, vagy bármi rosszat szeretnénk eltávolítani. Nyugodtan ülve elképzeljük, hogy a gerincünk folytatásaként egy kötél húzódik a föld középpontja felé és ezen csúszik le a fájdalom vagy az a rossz energia, ami megkeseríti a mindennapjainkat, majd a mélyben egyszerűen felrobban. Nem is olyan régen a derékfájásom miatt használtam, és szerencsére be is vált. Ha valaki többet szeretne, olvasni ezekről a módszerekről, érdemes elolvasni Debra Lynne Katz - Látnok vagy című könyvét.

1 megjegyzés:

  1. Nahát, de érdekes megoldás! Szerintem mindenkinek megvan a maga védekezőmechanizmusa, és jó ezeket olvasgatni mert aránylag szélesebb képet kapunk. Sajna a mai világban nem győzünk védőburkot képezni magunk köré... :(
    Üdvözlettel: Debpard

    VálaszTörlés