2010. március 15., hétfő

Figyelmeztetés

Tegnap este a moziban egy szabad szék sem volt (hihetetlen, hogy még 4 hónap után is telt házzal megy az Avatar) így mivel nem volt kedvem az ölemben tartani a táskám, letettem magam mellé a földre. A lábam alatt éreztem ugyan, hogy ragad a padló, de gondoltam ha ragad, legalább nem nedves. A film felénél eszembe jutott, hogy meg kellene néznem, nem lett-e vizes a táska alja. De aztán lusta voltam lehajolni. Aztán folyton ott motoszkált a fejemben a gondolta, de túlságosan lekötött a film. Természetesen a végén, amikor felemeltem, csöpögött belőle a ragacsos üdítő. Meg kellene végre szoknom, hogy hallgatnom kell a gondolataimra.
Mindenesetre megköszöntem a figyelmeztetést... Aztán azon gondolkodtam, milyen fura, megfoghatatlan az őrangyalunk kiléte. Jon-nak nevezem - mert mindig ez a név jut eszembe ha "megkérdezem" a nevét, mégis ha rá gondolok nőként gondolok rá. De hát ilyen ez, hiszen ők sem nem nők, sem nem férfiak. Energiák, entitások... Nehéz ez :) Van még mit tanulni...

3 megjegyzés:

  1. ...és ha a film közepénél nézed meg, akkor a másik felét végigragacsosüdítőzted volna, szóval jobb volt ez így...

    VálaszTörlés
  2. Kedves Indigó Lány,

    egy szuszra végigolvastam a blogodat és nagyon megfogott..remélem csak átmeneti a csönd és folytatod :)
    Emese

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm! Szeretném folytatni, fogom is. Legtöbbször azért hagyok szünetet, mert úgy érzem nincs miről, vagy csak nem akarok mindenáron írni, hogy amit lejegyzek az belülről jöjjön, de legalábbis ne legyen erőltetett.

    VálaszTörlés